Pälsmössa på!

Modell: Sanna Jansson
 
Här kommer några fler bilder på Sanna. Vinteraccessoarer gör sig ofta väldigt bra på bild tycker jag, som den här mössan! Det blev krispigt härliga kontraster mellan färgerna...


· Kommentera ·
Modelljobb 2 kommentarer
Photoshoot med Sanna

Modell: Sanna Jansson
 
I dag har jag fotograferat otroligt vackra Sanna, vi åkte ut i skogen till ett fantastiskt vackert vinterlandskap. Ni ska få se fler bilder - för det blev många guldkorn.
 
Dessa är tagna med en liten bod som bakgrund, den gick i grått vilket gjorde en fin kontrast till Sannas ljusa hår. Dessutom gick tonerna fint ihop med jackan.


· Kommentera ·
Modelljobb 0 kommentarer
Dantes små fossingar

 
I början av december fotograferade jag lilla Dante, en obligatorisk fossing-bild fick det så klart bli.
 
Ni ska få se fler bilder från denna fotografering, fick hålla lite på dem eftersom det skulle bli julklappar och julkort av dem, men nu när julen är förbi har jag fått klartecken om att visa dem här på bloggen!


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Julafton 2012

 
Här kommer ett litet collage över vår julafton. Det bästa med julen är ju helt klart gemenskapen, att samlas och umgås och känna värme. I vår familj har vi en bra sammanhållning och träffas många gånger om året allihopa, men det är ju ändå något extra kring jul... Trygghet och traditioner som jag vill föra vidare till Enya.


· Kommentera ·
Jul 1 kommentarer
Tomtenissan Enya

 
Så här blev årets julkort som vi skickade till släkt och vänner. En söt liten nissa!
 
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
God Jul!

 
Vill önska alla läsare en riktigt God Jul! Nu väntar jag på att min lilla dotter ska vakna från sin tupplur så att vi kan packa in oss i bilen och åka hem till min mor & far och fira jul med släkten!
 
Tänk att för ett år sedan var Enya inte mer än några veckor gammal, och på julafton var hon vaken från 10.00 på dagen till 20.00 på kvällen - så nyfiken och social redan då att hon inte ville missa något! Det är en piggare mamma hon har i år i alla fall, och det känns himla skönt!


· Kommentera ·
Jul 0 kommentarer
Våra sötnosar

 
Min dotter Enya och min brorsdotter Astrid poserade för mig häromveckan för att vi ville ha lite bilder på kusinerna tillsammans. Två små charmtroll som är det finaste jag vet!
 
 
OBS: Tv-dosan fick vara med. Offcourse. Fniss fniss.


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Mor & dotter
Den här bilden från förra helgens fotografering blev en favorit direkt! Helena och hennes fina dotter Ellen...


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Gustav & Alma

 
I går fotade jag de här två sötnosarna, och det var en ren fröjd kan jag lova! Blev så varmt välkomnad i deras hem och barnen var suveräna framför kameran, som om de aldrig gjort annat!
 
 
Ska visa er fler bilder från denna fotografering...


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Minijul med vännerna

 
I går firade jag och mina vänner minijul tillsammans. En tradition som hållt i sig sedan gymnasiet. Vi samlas byter julklappar, äter massa julgodis och dricker glögg. Supermysigt!


· Kommentera ·
Jul 0 kommentarer
Pepparkaksgubben Leon

 
Här kommer en bild på söta pepparkaksgubben Leon som jag fotade för några veckor sedan. En nyfiken och härlig kille som hade många frågor på lager - det gillar jag!


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Mammas tomtenissa

 
 
Min fina lilla tomtenissa!


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Vinterlöv

 
Fruset och vackert, jag älskar den här årstiden!


· Kommentera ·
Natur 1 kommentarer
Jul på Liseberg - Del 2· Kommentera ·
Jul 1 kommentarer
Lilla Theas fossingar

 
Här kommer ett par bilder på söta små fossingar som tillhör söta lilla Thea!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Jul på Liseberg - Del 1

 
 
Förra helgen hängde jag i Göteborg, och besökte bland annat julmarknaden på Liseberg. Helt fantastiskt vackert och mysigt!


· Kommentera ·
Jul 0 kommentarer
Lilla vackerheten

 
I går hade vi finbesök av Enyas kusin Astrid och hennes goa mamma Ida. Vi passade på att ta några snabba bilder - se vilken sockersöt liten pärla hon är! Lik både sin mor och sin far (min lillebror). Snart blir tösabeten 6 månader.


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Årliga pepparkaksbaket

 
I dag har jag, Enya och min mamma bakat pepparkakor! Supergoda blev de (mammas recept, mums!) och nu doftar det ljuvligt av gräddade pepparkakor i hela lägenheten...


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Musikhjälpen

När jag satt i bilen hem från jobbet häromdagen så kände jag att jag på något vis ville bidra till musikhjälpen med något som jag är bra på. En idé föddes. Jag lade ut ett inramat foto som jag tagit till auktion på min facebooksida - högsta bud på lördage klockan 22.00 vinner tavlan och alla pengar går OAVKORTAT till musikhjälpens insamling.

 

 

Just nu ligger tavlan på 1000 kr. Helt sjukt! Så fantastiskt så jag kan knappt tro det...

I dag lade jag ut en tavla till eftersom den första auktionen gått så bra, den tavlan ligger nu på 1200 kronor! Känns helt underbart att få skänka denna slant till musikhjälpens arbete för att barn i slummen ska få rent vatten.· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer
Traktorer för hela slanten

 
I dag har jag haft två traktorgalna sötnosar framför min kameralins. Tvillingar är de dessutom, vilken utmaning att fota två stycken i samma ålder - med en himla massa spring i benen. Men jag hade god tid på mig, och lät barnen leka länge - och plåtade under tiden. Det blev jättebra bilder, hoppas på att få visa dem här på bloggen!


· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer