Min lilla Enya

 
Det blir många fotosessioner med min lilla trollunge här hemma. Som tur är så gillar hon att vara framför kameran - för när den åker fram så börjar hon skratta och le som bara den.


· Kommentera ·
Barn/Baby 2 kommentarer
Susanna Del 1

Nikon D5000 + Sigma 50 mm 1.4
 
 
Det blev så många fina bilder på Susanna från gårdagens fotografering. Riktigt härligt!
Och lovorden jag fick från hennes mamma värmer gott i hjärtat, de var så nöjda med bilderna från balfotograferingen som jag gjorde för några veckor sedan. Så nu ska det bli extra kul att ge dem resten av studentbilderna...
 
Foto: MLiSAN
 


· Kommentera ·
Student/Examen 0 kommentarer
Ett vackert leende

 
I dag har jag fotograferat den här fina studenten, Susanna heter hon! Världens finaste leende fick vi till när min kompis Chris (som var med och assisterade) skämtade och skojade med henne. Naturliga leenden är oslagbara!


· Kommentera ·
Student/Examen 1 kommentarer
Av längtan till dig

 
 
I den här fina magen bor mitt brorsbarn. I fredags (midsommarafton) var datumet satt för den lilles ankomst, men ännu har den inte kikat ut - så vi väntar med spänning här hemma! Ska bli så underbart med en till liten bäbis i familjen, och en kusin till min dotter.
 
Mamman heter Ida och bilderna tog vi i slutet av Maj...
 
 


· Kommentera ·
Graviditet 0 kommentarer
Oksana Wilhelmsson

 
I våras hörde jag av mig till modellen och fotbollsfrun Oksana Wilhelmsson (fd Andersson) för att se om hon ville ställa upp som modell för MLiSAN Foto. Så himla roligt att hon valde att ställa upp utan att tveka (vi är gamla barndomskompisar, men innan detta hade vi inte pratat på många många år).
 
Photoshootet var himla kul (jag hade med mig Josefin & Hanna som fixade hår och smink), och Oksana är ett proffs framför kameran! Vi körde på temat "grekisk gudinna", och med henne mörka drag och skönhet passade det perfekt! Fler bilder från detta photoshoot kommer framöver...
 
Foto: MLiSAN
MUA: Hanna Jonsson
Hår: Josefin Johansson


· Kommentera ·
Photoshoots 105 kommentarer
En av mina personliga favoritbilder; Lilla Dante

 
Lilla Dante är son till min sambos bäste vän Urban. När han bara var drygt en vecka gammal så var vi och hälsade på dem, och jag passade på att knäppa några bilder. Här är en utav dem!
 
Bilderna jag tog den dagen har blivit riktiga favoriter hos mig, och kanske mina bästa barnporträtt någonsin...


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
En underbar midsommarhelg

 
 
 
Vår midsommarhelg var riktigt traditionsenlig med sillunch (lax för min del!), jordgubbstårta, blomplockning och dans kring midsommarstången tillsammans med bygdes barn.
 
Tack alla inblandade för en härlig helg! Det var min dotters allra första midsommarafton, och det blev ett jättefint minne för oss!
 
 


· Kommentera ·
Växter/Blommor 1 kommentarer
Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Min midsommarflicka!

 
 
I går firade min dotter Enya sin allra första midsommar! Vi körde på helt traditionsenligt med hemmabunden krans, jordgubbstårta och dans kring midsommarstången (jag fick dansa med lillfisen i famnen, hon är bara 7 månader...).
 
Glad midsommar allihopa!


· Kommentera ·
Barn/Baby 2 kommentarer
Nisseplutt

 

Lillebror

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Student/Examen 0 kommentarer
Lillebrors balI går var jag i Karlstad för att se på min fina lillebror Nisse som skulle på studentbal. Han var så stilig i sin knallrosa skjorta, och håret i hästsvans dagen till ära.

I morgon tar han studenten! Tänk att liten blivit stor...
· Kommentera ·
Student/Examen 0 kommentarer
STUDENTTIDER!

Modell: Josefin Johansson

Foto: MLiSANNu är det dags för student & baltider. I morgon är det dags för den första balfotograferingen för säsongen, och på tisdag följer nästkommande. Så himla kul!


· Kommentera ·
Student/Examen 0 kommentarer
Bildkompott Maj 2012

 

Här kommer mitt MAJ i bilder. En underbar månad med många fotograferingar, mysiga stunder med familj och vänner och framför allt; en av mina närmsta vänners möhippa!!

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer
I väntan på någon alldeles speciell...

 

Förra veckan fotograferade jag min söta svägerska Ida som väntar barn tillsammans med min lillebror nu i juni. Midsommarafton är det planerat för nedsläpp, men vi får väl se när den lille filuren väljer att komma. Jag längtar massor! Tänk att jag ska få bli faster, och Enya ska få en liten kusin!

 

Modell: Ida Sellman

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Graviditet 0 kommentarer
INSTAGRAM

 

Lite instagrambilder från denna söndag.

 

På instagram heter jag "mlisan", om ni vill följa mig där...· Kommentera ·
Växter/Blommor 0 kommentarer