Min sommarbäbis!

 

Vi njuter av solen och värmen Lillfisen & jag. Picknick i gräset, promenader och en och annan glass till Mamma Emelie (Lillfisen får majskrokar än så länge).

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Barn/Baby 1 kommentarer
LOVE LOVE LOVE

 

I söndags hade jag ett litet photoshoot tillsammans med mina vänner Caroline & Otto som ville ha lite bilder på dem tillsammans. Till sommaren ska de gifta sig de här turturduvorna, och jag ska agera både brudtärna och bröllopsfotograf. LÄNGTAR!

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Kärlek 0 kommentarer
Studentfoto Chris!

 

Mina käre vän Christopher fick sätta på sig studentmössan och agera lycklig student sist han var hemma i Sunne. Sötnosen! Det är fint att ha så många vänner som gärna ställer upp framför kameran...

(Så här i efterhand så stör jag mig extremt mycket på solglimten som syns i ansiktet på den vänstra bilden. Trots att vi höll oss i skuggan under ett träd och plåtade så lyckades solen peta sig emellan, vilket jag inte märkte på plats. Dock tyckte jag att Chris var så fin på just detta bild att jag ville använda den ändå...)

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Student/Examen 0 kommentarer
Chris & EnyaEn fantastisk vän & min underbara dotter... Visst är de fina tillsammans?


Foto: MLiSAN


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
In my cherry blossom paradise

 

I dessa tider kryllar nästan alla bloggar utav bilder på den japanska körsbärsblommen. Och med all rätt! Det är ju så vackert så att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. Här kommer i alla fall mitt bidrag.

 

Bilderna är tagna på Teatertorget i Sunne.

 

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Växter/Blommor 0 kommentarer
Bildkompott April 2012Jag brukar göra en bildkompott i slutet av varje månad, liksom för att summera den. Här kommer April 2012 - en alldeles undebar månad som varit fylld av fina stunder och mycket glädje...


Foto: MLiSAN


· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer
Chris and blingbling

 

I går fotade jag min vän Christopher. Han är en helt fantastisk modell! Det blev en hel massa grymma bilder, som kommer att komma upp här på bloggen framöver.

Kepsen Chris har på sig kommer från designern Deryck Todd (derycktodd.com).

 

Modell: Chris

Foto: MLiSAN· Kommentera ·
Photoshoots 0 kommentarer