Vinterväxter

 
 
 


· Kommentera ·
Natur 0 kommentarer
Tegelväggar och annat fotonyttigt 
Jag har precis flyttat från lägenhet till hus, och i dag tog jag och dottern en promenad runt omgivningarna för att kika lite på fotomöjligheter och annat. Jag har fotat i det här området förut, och använde tegelväggen ovan som bakgrund för bl a studentfotografier som jag blev väldigt nöjd med. Men på vår tur fann vi många fina bakgrunder att använda vid porträttfotografingar, det riktigt kliar i fingrarna på mig nu - så jag får nog lov att tvinga någon av mina vänner att ställa sig framför kameran för att få testa "mina" nya bakgrunder.


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Enyas barnrum

 
Vi har precis flyttat till hus, och här kommer en liten smygtitt på min 1-åriga dotters nya rum. Jag hade precis blivit klar med hennes rum i lägenheten som vi bodde i innan när vi bestämde att vi skulle köpa hus - himla tokigt!
 
Men nu hennes rum klart "igen" och jag blev mycket nöjd! Lilltösen själv trivs också där inne - tur!


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Tulpaner

 
Varje år till min födelsedag brukar jag få en bukett tulpaner. I år köpte jag den själv, för min lilla dotter blev magsjuk kvällen före min födelsedag - så det var inte tal på att bjuda hem några gäster inte!
Men nu står dessa fina tulpaner i alla fall och lyser upp mitt kök.
 
Att så lite kan göra så mycket...


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Morgonglöd

 
Min morgonutsikt i fredags morse. Himmelen brann i några minuter - så vackert!


· Kommentera ·
Natur 0 kommentarer
Dopbilder på väg!

 
I går postade jag dopbilderna till tösabeten från Hagfors. Hoppas att föräldrarna blir nöjda, själv tyckte jag att det blev riktigt fina.
 
Hade varit skoj att kunna visa fler för er här på bloggen, men jag tycker att det är av största vikt att respektera sina kunders önskemål. I det här fallet var det en av föräldrarnas arbete som gjorde att hen ogillade att visa bilder på sitt barn på internet. Alla bilder där inte ansiktet syntes gick bra att visa - så därför kan ni ju få en liten känsla av hur bilderna ser ut...


· Kommentera ·
Dop/namngivning 0 kommentarer
Mera rimfrost

 


· Kommentera ·
Makro 0 kommentarer
Rimfrost på rutan

 
På fönsterrutorna till vårt garage var det en helt fantastisk rimfrost i lördags - så glad att jag hade med kameran till huset eftersom jag tänkt dokumentera renoveringsprocessen lite. Mönstret i rimfrosten var så vackert!


· Kommentera ·
Makro 0 kommentarer
Frostbiten· Kommentera ·
Natur 1 kommentarer
Bildkompott: December 2012

 
Här kommer en lite försenad bildkompott över december månad. Den innehöll det mesta av det bästa, och slutade med en lång och skön ledighet med tid för att ladda batterier och bli pigg och redo för ett helt nytt år.


· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer
Och lite färgbilder! 
Caroline & Otto 14/7 2012
 
Den sista bilden är en riktig favorit, för den speglar dem verkligen. Alltid med ett leende på läpparna och skratt som bubblar i halsen!


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Caroline & Otto 14/7 2012

 
En oförglömlig dag var det, den 14 /7 2012 när två utav våra närmsta vänner gifte sig.
 
I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Where every moment spent with you is a moment I treasure


· Kommentera ·
Bröllop 2 kommentarer
Dopbilder

 
Den här anonyma bilden på tösabeten som fotades hos mig uner helgen kan jag visa för er.
Visst är det svårt att se sig mätt på knubbiga små babyarmar...


· Kommentera ·
Dop/namngivning 0 kommentarer
Adorable little feet


 
Sötnosen från Hagfors fick även sina små fossingar plåtade i går. Ett av mina absoluta favoritmotiv är ju just bäbisfötter...


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Dopfotografering

 
I dag har jag haft en riktig sötnos framför kameran! En liten tös från Hagfors skulle fotas i sin dopklänning. Eftersom en av föräldrarna har ett känsligt yrke vill de inte att jag visar bilder på barnets ansikte, men jag fick tillåtelse att visa bilder där inte ansiktet syns.


· Kommentera ·
Dop/namngivning 2 kommentarer
Solnedgång över Tjörn

 
Här kommer en gammal bild från 2011 när jag och sambon besökte vänner i Göteborg. Vi åkte ut till deras sommarstuga på Tjörn och på hemvägen fick jag be dem att stanna bilen för att solnedgången var på tok för vacker för att inte fota. Bilden är fortfarande en favorit, tycker den andas "Lejonkungen"...


· Kommentera ·
Natur 0 kommentarer
Fina lilla Alma

 
 
Strax före jul fotade jag Alma och hennes storebror Gustav. Börjar med att visa de här två bilderna, ska visa fler på syskonen tillsammans - två riktiga charmtroll som var helt suveräna framför kameran.
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Instagramfavoriter

 

Några favoritbilder från hösten och vinterns instagram-skörd kommer här i ett litet collage. Soluppgångar och solnedgångar är underbara att fota... Himlen sprakar, och förändras från sekund till sekund - och ingen morgon/kväll är den andra lik.

Instagram heter jag Mlisan om ni vill följa mig där!· Kommentera ·
Instagram 0 kommentarer
Nissar, nissor & pepparkaksgubbar 2012

 
Här kommer ett litet collage över 2012 års nissar, nissor och pepparkaksgubbar. En bunt riktiga sötnosar!


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Min alldeles egna jultjej!

 
Lillfisan här hemma fick vara tomtenissa när fotograferingen inför årets julkort skulle gå av stapeln. Lite rekvisita hade jag inhandlat, och den fina granen smakade ju utsökt tyckte Enya!
 
Jag tycker att det kan vara fiffigt att ha med lite rekvisita på bilder när man fotar just små barn. Enya är i den åldern nu när det är riktigt svårt att fota henne, hon springer i väg och hon är ju så snabb nu, eller "attackerar" kameran för att den ser så spännande ut. Men ger man henne något att hålla i handen så går det mycket lättare - för då fokuserar hon på det och inte på mig och kameran.


· Kommentera ·
Barn/Baby 2 kommentarer