Höstbus

 
Liten tjej bland höstlöven. Hon får en dokumenterad barndom min dotter, men så är hon ju mitt favoritobjekt att fota också... Vackerheten!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Fredagsutsikt

 
I fredags fick jag njuta av den här vackra utsikten när jag var på personalfest hos min kollega. De hade dessutom ett fantastiskt rum med stora panoramafönster där man såg ut över sjön, riktigt riktigt vackert. En sådan utsikt och ett sådant rum hade jag inte tackat nej till!
 


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Enya

 
Ni får den här bilden på min dotter i två versioner, för jag tycker om dem båda.
Alltid snäppet svagare för svartvitt förstås, men färg är bra fantastiskt det med.
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Josefin och Albin

 
En fin liten familj, min vän Josefin & hennes älskade skatt Albin. De förgyllde min dag i går!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
En fin familj på bröllopsdagen

 
Liz och Linus gifte sig i Augusti, och här ser ni även några bilder på deras härliga barnaskara.
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Fall full of colour

 
Hösten och dess färger är bland det vackraste jag vet.
Det har börjat explodera nu, och jag älskar att strosa runt i naturen och fota allt det vackra!
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer
Vackerheta

 
Min brorsdotter Astrid satt framför kameran i våras när vitsipporna blommade, har visat några bilder från denna fotografering förut - men här kommer några fler!
 
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Goa glada piga!

 
Är man dotter till en fotograf så får man räkna med att få hela sin barndom dokumenterad. Så är det för min lilla Enya. Go & gla, som kexchoklad!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 1 kommentarer
Skördefest

 
 
I dag har vi haft skördefest på förskolan där jag jobbar. En årlig tradition hos oss, som är mycket populär hos såväl stor som liten. Barnen tar med något från sina hem & trädgårdar som de "skördat". Det kan vara frukt, grönsaker, blommor, örter mm. Vi använder alla våra sinnen och tittar, smakar, luktar & känner på skörden. Vi dukar upp till långbord och barnen får sedan komma fram till "buffébordet" och välja vad de vill smaka på för några saker.
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer
Fabolous Fall

 
Älskar höstens färgskalor, finns få saker som är så vackra som naturen i brand. I dag har vi haft en ruskdag, så himla mysigt! Blåst, regnat och varit grått - sådana dagar som jag uppskattar att sitta inne och tända ljus, krypa upp i soffan och mysa rejält.
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer
Mlisan

 
Ett litet självporträtt!
 
MLiSAN in person, eller som jag oftast kallas: Emelie.
 


· Kommentera ·
Självporträtt 2 kommentarer
Min trollunge

 
Lite höstiga bilder på min trollunge, vi väntar på att lönnarna ska få färg och tappa blad - så ska vi ta och fota riktigt färgstarka bilder sedan. Men de här blev också fina tycker jag, spontant lövbus på kvällsprommen!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Colour

 
Praktfullt och färggrant, naturen alltså! Tänk vad den ger i alla former och färger... Slutar aldrig att förundras, slutar aldrig att söka nya motiv för min kameralins. It makes me feel alive!
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer
Morgondis

 
Morgondis och morgondagg i vår häck bidrog till de här härliga bilderna. Fotade med mitt macro; Tamron 90 mm 2.8. Ett av de billigare på marknaden men har aldrig gjort mig besviken!
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer
Självutlösare

Wiie! I går kom min självutlösare till kameran, så att jag äntligen kan fota bilder på hela familjen utan att alltid behöva vara den som inte syns. Att få fina familjebilder är otroligt mycket värt för mig. Men självutlösaren sköter jag själv alla inställningar, kopplar sedan på den och kan fyra av bilderna från en fjärrkontroll som jag håller i handen. Perfekt! Jag hade en självutlösare till min gamla kamera, men som tyvärr inte passade till den nyare kameran som jag köpte i fjol. De ligger på ganska saftiga priser så jag har avvaktat tills nu med att köpa en.

Testade med att ta lite självporträtt i går morse!

 


· Kommentera ·
Foto - Övrigt 0 kommentarer
En brudtärna

 
En liten vacker brudtärna (ska visa hela barnet när jag fått tillåtelse från familjen) som fick den äran på sina föräldrars bröllop under helgen...
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Helena & Daniel - Bröllopet

 
Inte ett öga torrt, precis som ni kan se på bilderna. Så otroligt magiskt och vackert bröllop! Helena fick sin Daniel den 13/7 -13. Jag är så glad att jag fick dela deras dag!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Bildkompott: Augusti 2013

 
Sommarens sista månad har passerat och jag välkomnar hösten med öppna armar. Kan man göra annat efter en sommar som slår det allra mesta? Nu vill jag ha färg på träden, krispiga höstmornar och myskvällar med tända ljus...
 


· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer