Elin Lanto, Sunne Kyrka

 
Två dagar i rad har jag hängt i Sunne kyrka och fått julstämning deluxe. min vän Christopher Bergström satte tillsammans med sin syster Jessica Persson för femte året upp julshowen Stilla Natt.
 
I år gästades vi bland annat av Elin Lanto, och ovan ser ni en av mina favoritbilder från gårdagens föreställning. Otroligt vacker tjej, och hon verkade så himla gullig och jordnära.  Ska visa er fler bilder från Stilla Natt i ett annat inlägg, nu kallar yngsta dottern! 


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
En liten ny person...

 
Oj vad det ekar tomt på bloggen... trots en hel del fotojobb! Det är ju tyvärr inte så många läsare här, vilket gör att motivationen inte alltid är på topp. Får fundera på hur jag kan gå tillväga för att sprida bloggen lite mer! :)
 
Här är i alla fall ett par fossingar som tillhör en alldeles ny liten person, Gustav! Jag fotade honom och hans kusin under veckan. Sötnosar!


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Första julkortet

 
Igår landade första julkortet i brevlådan, och det är ju grabbarna som jag fotade för några veckor sedan. Lucas och Liam. De är söner till våra vänner, så det är extra mysigt att få fotografera dem! :)


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Bildkompott: November 2014

 

Här kommer en bildkompott över November 2014. Regniga dagar byttes vid månadens slut ut mot ett tunt litet snötäcke. Julpyntet åkte fram och skapade stämning.


· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer