Hey June

 
 
Jo, de sjunger ju egentligen Hey Jude, Beatles. Men ända sedan jag fick mig min Juni å har jag bara "Hey June" i huvudet. Haha. Kärt barn har många namn... Junebug, Junifisen, June-macaroon är bara några av namnen hon får dras med min minsting. Världens bästa modell, för hon är nästan alltid strålande glad!


· Kommentera ·
Allmänt 2 kommentarer
Elias - black and white

 
Dålig uppdatering här... Men det har varit fullt upp sista veckorna med sjukdomar och födelsedagar och sjukdomar igen. Puh!
 
Här kommer i alla fall tre bilder till på lilla godingen Elias. 
 
Om alla får hålla sig friska så har jag två fotograferingar under helgen. Bland annat vill min lillebror ha bilder till sin youtube-kanal... Kul med lite annorlunda uppdrag emellanåt, även om jag tokälskar att fota små barn och bäbisar...


· Kommentera ·
Barn/Baby 1 kommentarer
Lovely bridesmaids

De här vackra barnen var brudtärnor åt sin mamma/moster på hennes bröllopsdag i slutet av sommaren. Så fina så ögonen tårades. Tillsammans med brudens systrar så utgjorde de ett brudtärnegäng på 10 (!) personer. Så häftigt.
 
 
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Ullrika & Marcus - flera godbitar

 
Det finns så mycket fina bilder från Ullrika och Marcus bröllop att visa, så jag fortsätter lägga ut några så här i höstmörkret... :)


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Noelia - utomhus

 
Vi fotade lite utomhus med Noelia också, vi hade tur för regnet öste ned hela dagen i princip - men höll upp en stund så vi fick våra bilder. 
 
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Noelia

 
 
Den här lilla godingen var hos mig i måndags för att förevigas. Noelia heter hon, vackert namn eller hur?


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer