Enya mi

 
Hade mina flickor ute i höstvädret för en liten fotografering förut... Här är några första bilder, på min stora tjej Enya!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 1 kommentarer
Marie & Alexander

 
Ett återkommande par framför min kamera är de här två, mor & son - Marie & Alexander. Så kul att få föreviga dem gång efter gång!
 
Tycker så mycket om känslan i bilden till höger, kärleken mellan en mor och hennes barn - den går inte att ta miste på.


· Kommentera ·
Familj 0 kommentarer
Förberedelser: Markus

 
 
Några bilder från Markus förberedelser inför hans och Ulricas bröllop. Sviten på hotell Selma Lagerlöf som de använde har jag fotat i förut. Det slog mig när jag såg bilderna att detta nog var sista gången, hotellet har nämligen gått i konkurs... :( Så synd!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Förberedelser: Ulrika

 
Med näst yngsta dottern (av fyra!) i knät blev Ulrika stylad i håret av sin lillasyster Sara Sundqvist (som äger frisörsalongen bredvid mitt hus, ibland har man nära till jobbet, haha!), och senare sminkad av duktiga Hanna Jonsson. Älskar Ulrikas härliga skratt, som ni ser på bilden nästa längst ned. Det skrattet fick vi höra många gånger denna fantastiska dag, och det är ju precis så det ska vara. Glädjens dag!


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Tildes namngivning

 
Här kommer ett gäng bilder från söta lilla Tildes namngivning på Sahlströmsgården i Torsby.
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Min godbit bland höstlöven

 
Min lilla Enya och den underbara hösten... Hon hängde med mig på fotojobb i lördags och ställde sedan upp som modell själv efteråt :) Tacksamt för mamma!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Höstmorgon

 
 
En alldeles ljuvlig höstmorgon fick jag möta idag. Med dimma och dis som senare lättade och en blå himmel fick tränga fram... Så härligt!
 
 


· Kommentera ·
Höst 0 kommentarer