Elias

 
En favoritbild från fotograferingen av lille Elias. Hans mamma och jag är barndomskamrater (hon är dessutom min tandhygienist!), så kul att träffas i en annan del av livet. Nu har vi båda småttingar :)
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
All that pink!

 
 
 
Lite detaljbilder från Ulrica & Markus rooooosa dag :). Så fint när det går ett tydligt tema genom allt tycker jag...
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Ulrica & Markus

 
En liten smygkik från Ulrica och Markus porträttfotografering. De var mitt sista brudpar för sommaren, och hade en fantastisk borglig vigsel nere vid sjön i Rottneros Park. Fler bilder kommer!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Bluebells are ringing

 
Åh vad jag tycker om blåsippor, så sköra, tunna och samtidigt väldigt ståtliga. Dessa fotade jag när kidsen och jag var på utflykt under veckan.
 


· Kommentera ·
Natur 0 kommentarer
Close Up

 


· Kommentera ·
Insekter 0 kommentarer
Don't bug me...

 


· Kommentera ·
Makro 0 kommentarer
En ny liten krabat

 
Fotade en ny liten människa i världen i söndags. Stora blå ögon och en rejäl kalufs med hår. Och de små små fossingarna förstås... Finns det något finare?


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
Heart of gold

 
I lördags var jag i torsby och fotade en namngivning för lilla godbiten Tilde. Jag fotade hennes storasysters namngivning för 1.5 år sedan, och det var som att se samma bäbis en gång till. Så sjukt lika! Ska visa er fler bilder om föräldrarna tillåter, då kan jag även visa bilder från storasysters namngivning för att visa likheten :)


· Kommentera ·
Barn/Baby 1 kommentarer
Fall in love whith fall

 
ÄLSKAR HÖSTEN. Färgerna, luften, dis och dimmiga mornar... Ja det är så himla vackert!
 


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
And so, fall came to town

 
Så kom den, älskade hösten. Med sina ljuvliga färger har den nu sakta börjat sitt intåg... Hoppas på att få fota massa busiga barn bland färgsprakande löv nu i höst!


· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer
Erik och Jennie - Del 3

 
Sååå himla härliga, Erik & Jennie!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Smygkik

 
En liten smygkik från lördagens bröllopsfotografering. Jag hängde med brudparet i 15 (!) timmar, och levererar i dag över 700 bilder till dem. Hoppas på att få visa er en massa utav dem...Det var ett långt brudfölje med 10 tärnor och 7 marskalker! Och de där tärnorna var nog de finaste jag sett, särskilt eftersom den yngsta inte var mer än 2 år...
 
Det var säsongens enda heldagsbröllop för mig, jag ville inte ta på mig några heldagsjobb under sommaren eftersom jag inte visste hur det skulle bli med amning och så med lilla Juni. Men när Ulrica (bruden) ringde i vintras och frågade om jag kunde ta en heldag den 30 augusti så sa jag ja direkt med tanke på att Juni ändå hade hunnit bli 4 månader då. Och det gick ju superbra (även om det var lite nervöst att vara borta så lång stund från lillan).
 
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer