Fotoåret 2014

 
 Vill tacka för ett fantastiskt fotoår med underbara människor som stått framför min lins. Nya och gamla bekantskaper, bröllop, bäbisar, kärlek, artister m fl.
 
Tack för att jag får utvecklas tillsammans med er. Fotografi är min passion och jag hoppas att det syns i mina bilder hur mycket jag älskar att hålla på med det. 2015 ska bli ett spännande år, jag har tankar och planer som jag hoppas kan få verkligställas!


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Matjobb

 
Igår hade jag ett annorlunda fotojobb här hemma i mitt eget kök faktiskt... En bekant till mig arbetar med mat och behövde bilder på sig själv i matsammanhang. Vi dukade upp med färska råvaror och min mormors gamla köksvåg och skärbräda, och sedan hackades det grönsaker för fulla muggar. 
 
Så kul att göra något annorlunda då och då, som kontrast till alla ljuvliga bäbisar och vackra bröllopspar. Omväxling förnöjer som man säger ;)


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Bildkompott: December 2014

 
Här kommer december månads bildkompott, jul och snö - helt underbart!


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer
Den här tjejen...

 
Den här tjejen alltså, mitt kusinbarn Nea. Hon är så himla fin, på alla sätt. Var uppe hos min kusin häromdagen för att fota hans tre barn, de yngsta två är 1 respektiva 2 år gamla, så det var en utmaning att få dem alla på bild samtidigt... ;)


· Kommentera ·
Allmänt 0 kommentarer