Det kom ett sms...

 
"Vi kom nyss hem och slängde oss över bilderna du skickat... wow wow wow!!! Fantastiska bilder! ALLA bilder var fina!! Vad du är duktig! Vi hade en underbar dag och du lyckades verkligen fånga detta på bild. Vi är så glada och tacksamma. Mvh Jennie & Erik"
 
Blev så glad att jag hoppade när jag fick detta sms. Det är ju det här jag vill! Precis så här vill jag att det ska kännas när bilderna levereras. Jag vill ge mina kunder minnen för livet, vackra minnen att se tillbaka på som hjälper en att åter riktigt kunna känna alla de där känslorna som var i omlopp just den där dagen... Jag vill fånga och bevara de där magiska stunderna, så att de får vara starka minnen hela livet.


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
I väntans tider - svartvitt på sommarängen

 
I väntans tider... Undrar om lillhen har kikat ut ännu? Såg mamma Linda i förrgår och då var hon fortfarande gravid. De blev nöjda med sina bilder och det gläder mig förstås! Min personliga favorit är den översta bilden...
 
 


· Kommentera ·
Graviditet 0 kommentarer
Bruden Jennie - Svartvitt

 
 
Vackra Jennie som fick sin Erik för ett par veckor sedan i Sunne Kyrka. Ska bomba er med bilder från deras bröllop snart!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Lördagens brudbukett

 
Här ser ni förra lördagens brud med brudbuketten i högsta hugg. På lördag är det dags igen, och sedan pausar jag med bröllop till sista helgen i augusti.
 
 
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Gravidmage i kvällsljus - Svartvitt

 
Även om kvällsljuset oftast gör sig bäst i färg så kan jag inte låta bli att älska de svartvita bilderna från förra veckans gravidplåtning. En sådan vacker mage... och därinne gömmer sig en liten filur som snart kommer ta sina föräldrar med storm <3.
 


· Kommentera ·
Graviditet 0 kommentarer
Weddingrings

 
Gårdagens brudpars fina ringar, vilandes på motorhuven på den grymt läckra bilen som de åkte i... Den får ni se i ett annan inlägg!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Bröllopsdags igen

 
Idag är det dags för att fota bröllop igen, så jag laddar med de här bilderna från förra lördagens ljuvliga bröllop!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Gravidmage i kvällsljus

 
I går fotade jag en barndomskompis och hennes sambo i kvällsljuset. De väntar nämligen sitt första barn om 1.5 vecka, så det var gravidbilder som stod på schemat!
 
Det var mulet under eftermiddagen men precis när vi skulle börja fota kikade solen fram så att vi kunde få lite motljusbilder, snacka om flyt!
 


· Kommentera ·
Graviditet 0 kommentarer
Tvärtomvisan...

 
Jag tycker att det är kul att göra lite tvärtom... Så i lördags fick även brudgummen hålla buketten på bild ;)
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Säsongens första bröllop

 
I går gick säsongens första bröllop av stapeln för mig som fotograf. 4 stycken har jag åtagit mig under sommaren, det kändes alldeles lagom med tanke på att jag har en liten bäbis här hemma.
 
Säsongens första alltså, men också kanske mina allra bästa bröllopsbilder någonsin. Wow vad nöjd jag var när vi var färdiga med porträttfotograferingen... Här är en liten tjuvkik!
 


· Kommentera ·
Bröllop 0 kommentarer
Bildkompott: Juni 2014

 
Det var en vacker månad som seglade förbi, Juni. Med både värmebölja och kyla och regn. Vackra blommor, kvällshimlar och midsommarfirande i blåsväder... :)
 


· Kommentera ·
Foto - Bildkompott 0 kommentarer
Hela världen i min hand

 
Min yngsta dotters små fossingar...
 
Så näpna och vackra. Små fötter som ännu inte tagit ett enda steg, små fötter som har hela livet framför sig. Det är nog kanske därför jag är så svag för just bäbisfötter på bild, för att det finns något så oskyldigt och förväntansfullt över dem. Framtiden vilar i mina händer...
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer
From my balcony

 
Kvällshimmel från min balle... ;)
 
Vi har så fin utsikt därifrån över solnedgångarna... Jag älskar hur himlen tycks kunna anta miljontals olika skepnader. En för varje kväll!


· Kommentera ·
Allmänt 1 kommentarer
Lilla sötkorven min

 
Några bilder som jag knäppte högst spontant på midsommarafton hos mor och far. De har en sådan fin fårskinnspläd och fönsterljuset var så fint så det var bara att knäppa på... :) Glad var hon ju också, lillfisen!
 


· Kommentera ·
Barn/Baby 0 kommentarer